Vaja läheb ühe portsioni jaoks:
- kanafilee
- 25 grammi võid
- hakitud peterselli ja tilli
- musta pipart
- 1 muna
- 0,5 dl piima
- riivsaia
- toiduõli
Vajuta filee võimalikult õhukeseks (võib kergelt vasardada). Haki petersell ja till ning sega toasooja või sisse. Maitsesta või pipra ja soolaga ning vooli piklikuks. Aseta maitsestatud võirull kanalihale ja keera filee nii mitu korda rulli, kui saad. Aseta rull külmikusse tahenema. Klopi munad kausis piimaga lahti ja puista teisele taldrikule riivsai. Kasta kanarull esmalt munasegu ja siis riivsaia sisse. Tee seda vähemalt kolm korda, et kanarulli ümber moodustuks paks ühtlane koorik. Kuumuta potis piisav kogus õli ja tõsta kotlet selle sisse pruunistuma. Seejärel aseta kotlet 200-kraadisesse ahju umbes 20 minutiks järelküpsema.
Juurde sobib lihtne valge jahukaste või mugavamatele inimestele hapukoorekaste ja igasugune värske salat
By: Vootele Saatmann
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar