
Vaja läheb:
- leiva viilu (omal valikul millist leiba ja oleneb mitu sa teha tahad)
- muna (oleneb mitu leiba sa teha tahad)
- soola
- pipart
Lõika ära leiva sisu nii, et ainult koorik alles jääks. Pane see kuumale
pannile ja löö sinna leivatühimiku sisse muna, maitsesta soola ja
pipraga. Kui ühelt poolt on leib pruunistunud, siis pööra teine pool. Kui tahad, siis
võid veel kord soola ja piparaga maitsestada.
NB! Ära lõhu munakollast ära ega lase tal kõvaks küpseda, sest munaleib on parim, kui munakollane on leiva keskel vedel.
Need küll pole sellise välimusega mis oleks täiuslik. Idee järgi peaks kõik munavalge leiva sisse jääma, kuid nii kahjuks see kord ei läinud. Olenemata välimusest on munaleib ikkagi maitsev. Soovitan kõigil proovida.
By: Karl Loorberg
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar